Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині правоохоронці затримали турка який планував порушити кордон

Як повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону, на Львівщині правоохоронці затримали турка який планував порушити кордон.

Вчора, на українсько-польському кордоні прикордонники відділу «Нижанковичі» попередили порушення державного кордону громадянином Туреччини.

Інформацію про невідомого, що перебував у прикордонні на околиці одного з сіл, «зелені берети» отримали  від місцевих мешканців. Селяни повідомили прикордонникам, що бачили незнайомого чоловіка на автобусній станції, далі він попрямував в бік кордону з Польщею. До вказаного місця негайно вибула група реагування з відділу прикордонної служби. Невдовзі чоловіка виявив та затримав дільничний інспектор прикордонників на околиці села, за кілометр від кордону. Ним виявився громадянин Туреччини, 1995 року народження, при собі він мав власний паспорт, а до України прилетів літаком кілька днів до того. В ході перевірочних заходів співробітники прикордонної служби з’ясували, що турок мав на меті пішки перейти кордон, а в подальшому податись до країн Західної Європи в пошуках роботи.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України громадянина було затримано, рішення по справі прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ