Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

на Львівщині прогнозують сильні снігопади

На Львівщині прогнозують погіршення погодних умов. Як інформує регіональний центр з гідрометеорології, 14 січня на території області вночі та вранці - сильний сніг та хуртовини, на дорогах – ожеледиця! У горах очікуються дуже сильні снігопади. Про це повідомили у Відділі ЗБДР та СЗ Управління превентивної діяльності ГУНП у Львівській області.

У поліції закликають водіїв бути якомога обережнішими. У випадку негоди радять, за можливості, утриматися від поїздок, особливо, у темну пору доби, на далекі відстані та у гірські райони.

Якщо ви все ж таки зібралися у дорогу – обов’язково перевірте технічну справність автомобіля, подбайте про відповідне укомплектування авто та достатній запас пального.

Під час руху будьте максимально уважними, не перевищуйте швидкість, дотримуйтеся безпечної дистанції, інтервалу. З особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах. Уникайте складних, ризикованих маневрувань, за умов недостатньої видимості обов’язково вмикайте ближнє світло фар.

Не забувайте користуватися пасками безпеки, нагадуйте про це пасажирам. Для перевезення малюків встановіть дитяче автокрісло, у якому малечі буде комфортно та безпечно.

Просимо також бути вкрай обережними пішоходів. Будь ласка, не легковажте власною безпекою, сумлінно дотримуйтеся Правил дорожнього руху.

У жодному разі не вибігайте на дорогу, переходьте проїзну частину лише у встановлених місцях. Аби бути у безпеці навіть у темну пору доби, використовуйте на верхньому одязі світлоповертаючі елементи, що допоможуть стати помітнішими на дорозі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ