Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині провели місячник добровільної здачі зброї

На Львівщині провели місячник добровільної здачі зброї — повідомив «Гал-info» інспектор відділення Державної служби Управління громадської безпеки УМВСУ у Львівській області Руслан Щепний. За його словами, упродовж цього місячника, який тривав 1-31 жовтня, мешканці нашої області здали у відділення міліції на місцях 80 одиниць незареєстрованої вогнепальної зброї. Для порівняння, під час минулого місячника, який відбувався на початку 2006 року, власники зброї здали 51 одиницю незареєстрованої зброї.
Зокрема, із 80-ти одиниць незареєстрованої зброї: 1-на одиниця нарізної зброї армійського зразка, 4 — нарізної мисливської зброї, 75 — гладкоствольної зброї, 13 патронів до зброї армійського зразка, а також 20 спецзасобів для самооборони, з яких 12 газових пістолетів і револьверів, та 2 спецзасоби з гумовими кулями.
Станом на перше листопада 2006 року, як повідомив Руслан Щепний, вже зареєстрували 44 одиниці незаконної зброї, з якої 32 одиниці мисливської зброї, 9 газових пістолетів та револьверів та один спецзасіб з гумовими кулями. Крім цього, зараз вирішується питання про реєстрацію ще 42-х одиниць незаконної зброї.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ