Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На Львівщині пройдуть спортивно-масові заходи "Спорт для всіх – радість життя"

Упродовж 28 вересня – 6 жовтня 2013 року на Львівщині з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку структурними підрозділами відділів освіти, молоді та спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів міст обласного значення, обласним та міськими центрами фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”, обласними фізкультурно-спортивними товариствами та відомствами проводитимуться спортивно-масові заходи «Спорт для всіх – радість життя». Про це повідомила Оксана Вацеба.

Основні обласні заходи пройдуть у м. Стрию й складатимуться із змагань з шахів, шашок, волейболу та футболу серед ветеранських команд.

Учасниками таких масових спортивних заходів „Спорт для всіх – радість життя” будуть представники старшої вікової категорії (вік – 50 років та старші).

Загальне керівництво та координація проведення заходів покладається на Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” за активної підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області.

Переможці обласних заходів будуть відзначені кубками, медалями та грамотами Львівського обласного центру ФЗН „Спорт для всіх”.

Довідка.

З ініціативи Генеральної Асамблеї ООН 1 жовтня кожного року відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Міжнародний день людей похилого віку покликаний привернути увагу громадськості до потреб старшого покоління.

Спортивно-масові заходи, які проводяться з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, організовуються з метою залучення населення різних вікових груп, насамперед людей похилого віку, до занять фізичною культурою та спортом, пропаганди активного способу життя як одного з важливих чинників гармонійного розвитку особистості; здійснення інформаційної кампанії щодо формування здорового способу життя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ