Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині прикрили чергову підпільну АЗС

У Яворівському районі викрили та припинено діяльність підпільної автозаправної станції, повідомили в прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва працівників Яворівського відділу Городоцької місцевої прокуратури в рамках досудового розслідування кримінального провадження, зареєстрованого   прокуратурою за ч. 1 ст. 272 КК України, за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, 23 серпня викрито діяльність підпільної   автозаправної станції  в одному із сіл Яворівського району.

Вказану незаконну АЗС виявлено спільно зі слідчим відділом Яворівського ВП ГУ НП у Львівській області та працівниками УСБ України у Львівській області.

У ході проведення санкціонованого судом обшуку вилучено близько 10 тонн пального, яке реалізовувалось без відповідних документів, а також документацію, що підтверджує факт реалізації пального.

Також відсутні й відповідні дозволи від контролюючих органів та органів місцевого самоврядування на початок діяльності автозаправної станції.

На цей час у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, призначено низку експертиз.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ