Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині «прикрили» низку підпільних АЗС

Прокуратура області спільно з органами ДФС у Львівській області виявила та припинила діяльність низки підпільних АЗС, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області спільно із органами ДФС у Львівській області упродовж поточного та минулого років вжито ряд заходів, спрямованих на викриття нелегальних автозаправних станцій, на яких без належних документів реалізовують пальне. Як наслідок, припинено діяльність 4 незаконних АЗС, де під час обшуків вилучено із незаконного обігу понад 9 тонн фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів, автозаправні колонки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності.

За вказаними фактами порушено 4 кримінальних провадження, досудове розслідування у яких здійснювалось за процесуального керівництва прокуратури області. На даний час, процесуальними керівниками затверджено та скеровано до суду 3 обвинувальних акти, які вже розглянуто судом із постановленням обвинувальних вироків.

Винних осіб засуджено до штрафів у розмірі 17 тис грн із конфіскацією в дохід держави вилученого обладнання. Ще в одному кримінальному провадженні досудове розслідування триває.

Окрім цього, прокуратурою області дано доручення керівництву ГУ ДФС у Львівській області провести перевірку викладених у журналістському матеріалі фактів  незаконної діяльності ще кількох АЗС на території м. Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ