Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині призначили нового обласного військового комісара

Сьогодні, 21 червня, заступник командувача військ оперативного командування «Захід» полковник Петро Ромигайло відрекомендував особовому складу Львівського обласного військового комісаріату новопризначеного військового комісара. Наказом Міністра оборони України на цю посаду призначено підполковника Олександра Тіщенка. Повідомив Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м. Львів).

Слід зазначити, що підполковник Олександр Тіщенко вже неодноразово виконував обов’язки Львівського облвійськкома, але тимчасово. За словами полковника Петра Ромигайло, командування оперативного командування «Захід» очікує від новопризначеного комісара, що він примножить напрацьовані на Львівщині результати.

«Вважаємо, що підполковник Олександр Тіщенко спроможний виконати завдання, які зараз стоять перед колективом комісаріату, — зазначив заступник командувача військ оперативного командування «Захід». — Це, по-перше, стосується призову громадян на строкову військову службу, компанія якої зараз завершується, а по-друге, важливе завдання комплектування підрозділів Збройних Сил України військовослужбовцями військової служби за контрактом, адже Львівщина сьогодні у цьому питанні поступається лише Хмельниччині».

«Система роботи військових комісаріатів потребує сьогодні значного удосконалення, — сказав новопризначений Львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко. — Але спочатку потрібно розібратися із нагальними поточними завданнями, а далі крок за кроком будемо втілювати нові задуми та напрацювання. Наприклад, багато чого хочеться зміни у кадровій системі. Також є над чим попрацювати і у питаннях обліку військовозобов’язаних, щоб співробітники військкоматів мали достовірні дані для роботи, скажімо, із призовниками та кандидатами на військову службу за контрактом. І, звичайно, мені хочеться, щоб робота колективу, який я очолюю, оцінювалася якнайкраще і Львівщина посідала перше місце у питаннях діяльності військових комісаріатів».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ