Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині розглядається питання відставки ще одного голови РДА – Городоцької

Голова Львівської ОДА Петро Олійник розглядає прохання про звільнення за власним бажанням ще одного голови районної державної адміністрації – Городоцької. Про це „Гал-info” повідомив кандидат у народні депутати від НУ–НС Володимир В’язівський.
 „Після виходу з лікарняного, голова ЛОДА Петро Олійник розгляне питання звільнення двох голів райдержадміністрацій – Бродівської і Городоцької”, – повідомив, зокрема, В’язівський.
За словами В’язівського, Ігор Мойсин сам подав прохання про звільнення.
Нагадаємо, на Львівщині розпочалися очікувані зміни в керівництві районних адміністрацій. Зокрема, прогнозується відставка Бродівської РДА Ігоря Омелянчука. За словами Олександра Ганущина, його буде знято за те, що він не виконав поставлені перед ним соціально-економічні завдання.
Натомість, учора голова Бродівської районної державної адміністрації Ігор Омелянчук виступив із заявою про те, що на нього здійснюється тиск з вимогою написати заяву на звільнення.
Про плановані звільнення було відомо ще напередодні виборів, зі слів кандидата у народні депутати Володимира В’язівського, який сказав, що після закінчення виборів очікуються зміни у керівництві РДА на Львівщині.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ