Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочалась підготовка ротації місії ООН у Конго

На Львівщині розпочалась підготовка особового складу чергової ротації 18-го окремого вертолітного загону місії ООН зі стабілізації у ДР Конго, - регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м. Львів).

Сьогодні, 28 листопада на базі однієї з військових частин армійської авіації Сухопутних військ Збройних Сил України розпочалось бойове злагодження особового складу чергової ротації 18-го окремого вертолітного загону місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго.

Впродовж трьох тижнів миротворці вивчатимуть медичну підготовку, вдосконалюватимуть фізичну, вогневу, мовну та спеціальну підготовки. Екіпажі вертолітних ланок Мі-8 та Мі-24 поновлять льотні навички з виконання завдань за призначенням у гірській місцевості. Крім того, усі військові пройдуть необхідну вакцинацію від найпоширеніших африканських захворювань.

Вже в середині грудня особовий склад чергової ротації 18-го окремого вертолітного загону складе іспити та пройде сертифікацію на готовність до участі в миротворчі місії в ДР Конго.

Варто зазначити, що серед кандидатів на посади до вертолітного загорну є лише ті військові, котрі виконували завдання за призначенням в районі проведення антитерористичної операції. Серед них – чимало бійців, котрі отримали високі військові та державні відзнаки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ