Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочався чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт 5»

У Львові розпочався V щорічний Всеукраїнський чемпіонат комп’ютерних талантів «Золотий Байт», орієнтований на прогресивну молодь, яка прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері ІТ технологій, дизайну та комунікацій, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Організатором та ініціатором чемпіонату є Комп’ютерна Академія «ШАГ» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Тема п’ятого чемпіонату, який проводиться цього року: «Нові технології – нові можливості».

Участь у «Золотому Байті» безкоштовна для всіх. Серед учасників можуть бути школярі, студенти та випускники всіх навчальних закладів віком до 35 років.
Змагання відбуватимуться на території всієї України, зокрема у 13 обласних центрах: Києві, Донецьку, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Львові, Луганську, Вінниці, Миколаєві, Полтаві, Рівному та Маріуполі. Фінал заходу відбудеться в лютому 2013 року в Києві.

За результатами чемпіонату «Золотий байт 5» будуть обрані найкращі проекти, розробники яких представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі Imagine Cup 2013.

Детальнішу інформацію про конкурс можна отримати на сайті www.goldenbyte.org.

Довідка:

У комп’ютерному чемпіонаті 2011 року взяло участь більше ніж 5000 осіб. За час проведення чемпіонату у 2011 році його офіційний сайт відвідало близько 100 000 унікальних відвідувачів. Цього року планується участь більше 6000 комп’ютерних талантів зі всієї України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ