Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині розпочався Чемпіонат України з кульової стрільби

З 14 по 20 лютого на спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбувається відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової в приміщенні. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Цьогоріч на учать у змаганнях беруть 282 кращих атлети країни, що представлятимуть збірні команди 16 областей України та м.Київ, а також збірна Донеччини.

Учасників змагань під час урочистої церемонії відкриття вітали член колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», президент Львівської обласної федерації стрілецького спорту Вадим Климович, старший тренер збірної команди України, головний суддя змагань Степан Старінський; старший тренер збірних команд України з олімпійських видів спорту у Львівській області Владлен Новаковський, Заслужений тренер України Денис Мустафаєв.

При такій нагоді почесні звання «Майстер спорту України» з кульової стрільби отримав Дмитро Смалюга (м. Чернігів).

Також учасників та гостей змагань спортивно – танцювальною шоу програмою вітали представниці відділення художньої гімнастики СДЮШОР «Олімп - Л» у виконанні КМС Вікторії Щербій та КМС Ольги Матушевської під керівництвом тренерів Катерини Сороковської та Таісії Кравчук.

Національний чемпіонат є заключним етапом відбору до складу збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи у вправах з пневматичної зброї (березень 2017 року, Марібор, Словенія).

Початок змагань щоденно о 10 00. (вул. Клепарівська, 39-А). Змагання триватимуть до 20 лютого 2017 року.

Даний захід проводить Міністерство молоді та спорту України, за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України та Львівської обласної федерації стрілецького спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ