Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині розпочинається акція «Подаруй дитині Миколая»

На Львівщині розпочинається акція до дня Святого Миколая із попередньою назвою «Подаруй дитині Миколая». Про це сьогодні, 31 жовтня, під час робочої наради із головами райдержадміністрації повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк. Повідомила прес-служба ОДА.

Михайло Цимбалюк доручив головам райдержадміністрацій взяти під контроль належне проведення цієї акції, зокрема підготувати конкретний перелік потрібних дітям речей із багатодітних сімей, дітям, що виховуються у дитячих будинках сімейного типу та інтернатах.

«Кожна дитина повинна написати листа Святому Миколаю, а ми, як представники влади, усі ці речі узагальнимо й таким чином дітям будуть закуплені необхідні їм речі», - сказав голова Львівської облдержадміністрації.

Михайло Цимбалюк також розповів, що під час своєї роботи на посаді голови Тернопільської облдержадміністрації було започатковано благодійну акцію із збору коштів для закупівлі подарунків потребуючих дітям до Дня Святого Миколая. «Подібним чином можна працювати і на Львівщині», - сказав голова Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ