Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині шахраї видурили у пенсіонерки 1900 євро

Зі слів 74-річної жінки, вона передала кошти нібито для зятя, який скоїв ДТП. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Перемишлянське відділення поліції за допомогою звернулася 74-річна жителька району. Жінка повідомила, що 16 березня близько 12.00 до неї зателефонував чоловік, представився її зятем та розповів, що він скоїв ДТП і для «вирішення проблеми» йому терміново потрібні гроші. Далі «зять» передав телефон своєму спільнику, котрому заявниця повідомила свою домашню адресу і домовилась про зустріч. Невдовзі чоловік приїхав за вказаною адресою, де пенсіонерка передала йому 1900 євро. І лише після цього бабуся зателефонувала до доньки і зрозуміла, що її обдурили.

Правоохоронці встановлюють обставини шахрайства та особи шахраїв. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі.

Правоохоронці вкотре радять громадянам бути пильними та не довіряти незнайомцям!

Якщо Вам телефонують нібито родичі та просять грошей, обов’язково перевірте достовірність інформації. Для цього зателефонуйте іншим родичам і з’ясуйте всі обставини. Але якщо ви все ж таки стали жертвою шахрая, не зволікайте і звертайтесь у найближчий відділ поліції або телефонуйте на оперативний номер 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ