Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині службові особи приватного підприємства легалізували доходи, одержані злочинним шляхом

За матеріалами працівників відділу організації боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Управління податкової міліції ДПА у Львівській області 23.05.2008р. порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.209 ч.1 (предикатний злочин 191 ч.5 Кримінального Кодексу України) по факту легалізації (відмивання), доходів, одержаних злочинним шляхом, службовими особами ПП «Т».
Проведеною перевіркою встановлено, що службові особи підприємства «Л.» вчинили розкрадання коштів в розмірі 955 тис. грн., частину з яких, з метою легалізації, в березні 2007р. перерахували на розрахункові рахунки ПП «Т» за запчастини в сумі 32,3 тис. грн. Жодних товарно-матеріальних цінностей при цьому отримано не було.

Таким чином, службові особи ПП «Т» вчинили легалізацію доходів в сумі 32,3 тис. грн., одержаних злочинним шляхом, тобто скоїли злочин, передбачений ч.1 ст.209 КК України.

Ведеться розслідування та оперативне супроводження порушеної кримінальної справи. Вживаються заходи щодо відшкодування нанесених державі збитків.

            Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ