Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині сьогодні перевіряли систему оповіщення

Сьогодні, 18 жовтня, в області проводилась планова перевірка готовності територіальної та місцевих системи централізованого оповіщення, - прес-служба Львівської ОДА.

Під час перевірки о 14:50 год проводили навчальне оповіщення населення м. Львова та області з увімкненням електросирен та доведення до населення відповідного повідомлення через засоби телебачення та радіомовлення.

Попередні результати перевірки свідчать про технічну справність обладнання та засобів оповіщення, готовність системи до виконання завдань.

Для оповіщення населення в містах і районах області задіяли місцеві системи оповіщення, зокрема сучасні електронні сирени встановлені у м. Сокалі, а  також нове обладнання гучномовного зв’язку і оповіщення, яке встановили у 2017 році в 9 населених пунктах Дрогобицького, Жидачівського, Миколаївського, Мостиського та Стрийського районів області.

Нагадуємо, що для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території м. Львова, м. Стрия, м. Дрогобича, м. Самбора, м. Трускавця, м. Червонограда, м. Борислава та м. Сокаля проводиться електронне опитування мешканців зазначених міст: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань.

На підставі проведеного опитування проведуть роботи з удосконалення системи оповіщення та покращення якості оповіщення. Доступ за посиланням для опитування буде відкритим до 24:00 год 20 жовтня поточного року.

Депатаменти з питань цивільного захисту населення запрошує мешканців зазначених міст області долучитись до перевірки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ