Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Львівщині соціальний хліб коштує: житній - 2,46 грн, пшеничний - 2,86 грн

На цей час на львівщині у 75 магазинах мережі «Хлібна хата» продається соціальний хліб за цінами виробника, зокрема, житній коштує 2,46 грн, а пшеничний - 2,86 грн. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Соціальний хліб за якістю не гірший за звичайний, оскільки виготовляється за однаковою технологією та рецептурдою.

Окрім цього, на вул. В. Великого, 75 у Львові у магазині ФО Патера працює відділ з реалізації соціально значимих продуктів харчування. За соціальними цінами у відділі реалізується хліб виробництва концерну «Хлібпром» та молокопродукти ТМ «Галичина».

У мережевих супермаркетах «Рукавичка», «Фуршет», «Сільпо», «Барвінок», «Арсен», «МЕТРО», «Вопак», «Ашан» працює система знижок на окремі групи товарів, на які торгівельні надбавки встановлюються у розмірі від 2 до 7%, а також проводиться реалізація продукції за акційними цінами, яку можуть придбати малозабезпечені верстви населення.

Нагадаємо, що відповідно до першочергових заходів з виконання Концепції функціонування соціальних магазинів для обслуговування малозабезпечених верств населення, затверджених розпорядження голови Львівської ОДА від 8 листопада 2010 року №1293/0/5-10, головним управлінням праці та соціального захисту населення ОДА складені та подані райдержадміністраціям списки соціально незахищених верств населення за відповідними категоріями.

Своєю чергою районними державними адміністраціями та міськвиконкомами подані списки опрацьовані та розробляються відповідні проекти розпорядчих документів на 2011 рік щодо виділення коштів з місцевих бюджетів на часткове фінансування витрат з відкриття соціальних магазинів в районах та містах області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ