Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині стартує ЧУ з кульової стрільби

Сьогодні, 14 вересня, у спортивно-стрілецькому комплексі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України, стартує відкритий чемпіонат України з кульової стрільби у вправах з пневматичної зброї, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цьогоріч учать у змаганнях візьме рекордна кількість спортсменів - 303 кращих атлети із 16 областей України та м. Києва.

Чемпіонат присвячений пам’яті видатного львівського тренера, який все своє життя присвятив розвитку кульової стрільби та впровадженню олімпійських цінностей, Заслуженого тренера України Анатолія Кукси.

Серед почесних гостей змагань - Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, державний секретар Міністерства Олег Немчінов, президент стрілецького клубу «Брауншвейгські леви» (Німеччина) Адольф Фабер, начальник управління фізичної культури та спорту Міністерства оборони України, полковник Юрій Фіногенов та інші.

Національний чемпіонат є одним із важливих етапів відбору кандидатів до складу збірної команди України, що братиме участь в боротьбі за право участі у чемпіонаті Європи, що відбудеться в лютому 2018 року в місті Дьйор, Угорщина.

Початок змагань щоденно о 10:00 год.

Змагання триватимуть до 19 вересня 2017 року.

Захід проводиться Міністерством молоді та спорту України за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України та Львівської обласної федерації стрілецького спорту, відділення НОК України у Львівській області.

Довідка.

Кукса А.П. – Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури, нагороджений орденами «За Заслуги» ІІ та ІІІ ступенів.

За остатні роки завдяки плідній праці Кукси А.П. збірна команда України неодноразово виборювала найвищі призові місця на чемпіонатах світу та Європи, а також на Олімпійських іграх в Пекіні та Лондоні.

Ім’я Анатолія Павловича Кукси назавжди увійшло в історію кульової стрільби не тільки Львівщини, але й на національному і на світовому рівнях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ