Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартує конкурс для журналістів-екологів

На Львівщині стартує екологічний конкурс для журналістів. Про його проведення оголосило Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області. Конкурс приурочено до Дня довкілля, який відзначаємо щороку 5 червня.

Організатори конкурсу мають на меті збільшити кількість компетентних публікацій про навколишнє середовище, проблеми у цій сфері та шляхи їх подолання.

«Започатковуючи конкурс для журналістів, Державне управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, очікує отримати в особі представників «четвертої влади» неупереджених і небайдужих партнерів, колег, спільно з якими завдяки політиці відкритого та відвертого діалогу матимемо об’єктиву оцінку того, що відбувається у довкіллі Львівщини», - каже начальник Управління Мирослав Хомяк.

Участь у конкурсі є можливою для журналістівзагальнонаціональних та регіональних ЗМІ (друкованих, телебачення, радіо, інтернет-видань). Матеріали, які вийдуть у світ у період з 1 лютого 2012 року до 15 травня 2012 року, приймаються до 1 червня 2012 року.

Переможці у кожній з номінацій (телевізійні програми, публікації у пресі, радіопрограми, публікації в інтернет-виданнях) отримають призи під час урочистого підбиття підсумків конкурсу напередодні Дня довкілля.

Журі конкурсу складається з 7 осіб. Роботи оцінюватимуть за такими критеріями: актуальність матеріалів, об’єктивність та неупередженість, дотримання етичних норм та принципів, аргументованість заявлених в матеріалі позицій, стилістична вправність викладу, наявність незалежних джерел інформації, повнота розкриття теми, належне оформлення та ілюстративність.

Окремі учасники конкурсу за рішенням журі будуть нагороджені заохочувальними призами. Журі залишає за собою право у випадку необхідності збільшити кількість номінацій конкурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ