Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині та Харківщині затримали іноземців, які намагались незаконно перетнути державний кордон

Фото Державної прикордонної служби.
Фото Державної прикордонної служби.
Фото Державної прикордонної служби.
Фото Державної прикордонної служби.
1/2
Трьох громадян – Туреччини, Марокко та Узбекистану, які намагались порушити державний кордон, зупинили вчора прикордонники під час патрулювання держрубежу. Про це повідомила прес-служба прикордонників.

Про незнайомця арабської зовнішності, який прямував в бік кордону,  інспектора прикордонної служби відділу «Шегині» Мостиського загону проінформували представники громадського формування. До вказаного місця негайно вибула група реагування відділу прикордонної служби та зупинила «мандрівника». Ним виявився 21-річний громадянин Туреччини, який підтвердив, що мав на меті незаконно порушити кордон з Польщею для подальшого працевлаштування.

Згодом, ще одного іноземця, вихідця з Марокко, який також мав намір незаконно потрапити до Польщі, зупинили прикордонники відділу «Краківець» цього ж  загону.

Стосовно обох громадян було складено документи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

А на Харківщині прикордонники відділлу  «Козача Лопань», в ході реалізації оперативної інформації, за кілька сотень від кордону з Росією, затримали громадянина Узбекистану. Чоловік прямував з України та намагався перетнути кордон поза пунктами пропуску.  Наразі виявленого іноземця затримано до встановлення особи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ