Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На Львівщині троє людей отруїлись рибою

В Перемишлянському районі Львівської області госпіталізовані троє людей з харчовим отруєнням. Поліцейські встановлюють обставини події. Відкрите кримінальне провадження.Відділ комунікації поліції Львівської області

В Перемишлянське відділення поліції 10 листопада о 07.35 надійшло повідомлення від чергового фельдшера районної лікарні про те, що до них доставлені троє мешканців одного із сіл району. Медики діагностували у них харчове отруєння та госпіталізували у реанімаційне відділення. 

Стан пацієнтів задовільний.

Як попередньо встановили правоохоронці, двоє жінок та чоловік віком 19, 22 та 41 рік могли отруїтися в’яленою рибою, яку придбали у магазині і їли напередодні. Наразі встановлюються обставини події, призначено експертизи.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ