Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

На Львівщині цієї зими замерзло 32 людей

За минулу добу на Львівщині внаслідок переохолодження померла жінка, ще 1 людина опинилася в лікарні, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

9 лютого об 11:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Збруї Бродівського району поблизу власного господарства виявили тіло 54-річної жінки без ознак насильницької смерті. Попередня причина смерті – переохолодження.

Того ж дня до Служби порятунку «101» о 21:20 від чергової Кам’янка-Бузької центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що в хірургічне відділення поступив 48-річний житель с. Жовтанці з діагнозом  «обмороження обох кистей рук ІІ-ІІІ ступенів».

За інформацією департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА з початку зимового періоду на території області від переохолодження та обморожень госпіталізовано в лікувальні заклади 126 осіб. Померло 32 особи.

Головне управління ДСНС у Львівській області нагадує громадянам про основні правила безпеки під час перебування на свіжому повітрі під час морозів: в жодному разі не вживати алкогольних напоїв, носити вільний багатошаровий одяг, не носити тісне взуття, не носити на морозі металевих прикрас, після довгого перебування на холодному повітрі обов’язково переконатись у відсутності обмороження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ