Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині учасники АТО отримали 2 753 земельні ділянки

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 2679 земельних ділянок, загальною площею 455 га. Ділянки призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства. Повідомила прес-служба Лсьвівської ОДА.

Держгеокадастр Львівщини ухвалив 2086 рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок, загальною площею 312 га. Землі розташовані поза межами населених пунктів. Учасники АТО приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (1979 земельних ділянок), особистого селянського господарства (90 земельних ділянок) та індивідуального дачного будівництва (17 земельних ділянок).

"Для нашої служби робота з виділення земельних ділянок для захисників України залишається одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру Львівщини завжди готові надати військовим вичерпну інформацію та допомогу у оформленні земельних ділянок", - зазначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Ще 665 земельних ділянок, в межах населених пунктів, військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають переважно для будівництва житлових будинків (667 земельних ділянок).

Загалом, Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, надано учасникам АТО 4335 дозволів на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 1119 га. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ