Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині в прикордонні виявили незаконну АЗС

На території автомобільного терміналу у прикордонному селі Шегині Мостиського району працівники податкової міліції виявили автомобільну заправку, на якій здійснювалась реалізація дизельного палива без будь-яких дозвільних документів, повідомили в ГУ ДФС у Львівській області.

Перевірочні заходи здійснювались в межах цільової операції «Акциз - 2016».

26.08.2016 року на підставі ухвали Сихівського районного суду м. Львова проведено обшук, описано автозаправний комплекс орієнтовною вартістю понад 500 тис.грн. та дизельне паливо в цистерні об’ємом 12 000 літрів орієнтовною вартістю 270 тис.гривень.

Тривають слідчі дії в межах кримінального провадження за статтею 204 КК України за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів.

За 8 місяців 2016 року податкові міліціонери провели роботу з припинення незаконної діяльності 9-ти нелегальних АЗС на території Львівської області.

Закон передбачає кримінальну і адміністративну відповідальність за незаконну діяльність автозаправних комплексів, у вигляді штрафних санкцій, конфіскації майна або обмеження волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ