Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться форум громадських організацій

У п'ятницю, 24 червня, у Львові відбудеться форум громадських організацій Львівщини "Розвиток і партнерство". Під час заходу учасники зможуть взяти участь в тематичних майстер-класах, долучитися до панельної дискусії, попрацювати в форматі "Світового кафе" та запропонувати свої напрацювання для подальшого розвитку громадянського суспільства Львівщини. Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

За словами організаторів, мета Форуму – напрацювати пропозиції представників громадянського суспільства до регіонального плану заходів реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 - 2020 роки.

Варто зазначити, що організовує Форум департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з ГО Центр громадянських ініціатив, ГО "Реформи разом", ГО "Розвиток громади"  ГО "Українська молодь Христові!", Міжнародним фондом "Відродження" та ГО "Центр "Жіночі перспективи".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ