Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині відбудеться Третя зустріч робочої групи Україна-ЄС з підтримки децентралізації

30 червня у Східноєвропейському колегіумі місцевого та регіонального самоврядування у м. Хирові, Старосамбірського району Львівської області відбуватиметься Третя зустрічі робочої групи Україна-ЄС з підтримки децентралізації, повідомив кореспондент Гал-інфо.

Під час заходу заплановано обговорення таких важливих тем, як «Реформа децентралізації в Україні: загальний розвиток, досягнення, проблеми» та «Нарощування потенціалу через обмін досвідом та співпрацю на місцевому рівні між ЄС та Україною». Після того відбудеться засідання круглого столу на тему: «Децентралізація повноважень та розвиток місцевої демократії України та ЄС. Підсумки та подальші перспективи».

Серед учасників заходу – керівництво Львівської області, зокрема голова Львівської облдержадміністрації Олег Синюка, голова Львівської облради Олександр Ганущин; народний депутат України, Почесний голова Східноєвропейського колегіуму територіального та місцевого самоврядування  А. Лопушанський; Європейські делегати на чолі з президентом Комітету Регіонів ЄС М. Маркулла; перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В. Негода; голова Харківської обласної ради, Голова Української асоціації районних і обласних рад С. Чернов; представник CIVEX, спеціальний радник комісара Ханна в регіонах і містах країн, охоплених політикою сусідства Ф. Шаусбергер; Генеральний секретар Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи А. Кіфер; професор Національного університету в м. Ужгород, співавтор дослідження С. Слава; представники Комітету регіонів ЄС А. Абромавічус та А. Ядла; програмний директор U-EAD з Європою від GIZ (Компонент І) Б. Файгель.

Участь у засіданні круглого столу також візьмуть керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства культури України, Міністерства охорони здоров’я України та Міністерства закордонних справ України,  представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, програм міжнародної технічної допомоги в Україні, Офісу Ради Європи в Україні та члени Комітету регіонів Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ