Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відбудеться виставка "ЄВРОАГРО – 2016"

Упродовж 17-19 листопада на Львівщині відбудеться Міжнародна агропромислова виставка "ЄВРОАГРО – 2016". Цій події сьогодні, 12 жовтня, був присвячений брифінг першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського для українських та польських журналістів. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами посадовця, виставка "ЄВРОАГРО – 2016" – це важливий захід для Львівщини, оскільки сьогодні простежується позитивна динаміка агропромислової галузі – вона формує фактично третину валового регіонального продукту.

"Дуже важливо, що "ЄВРОАГРО – 2016" – є міжнародним заходом. Ми очікуємо на велике представництво з польської сторони, - зауважив Ростислав Замлинський. - Нам вкрай необхідна така співпраця в контексті європейського досвіду і виходу на ринки Європи для наших виробників харчопереробної галузі".

Говорячи про очікування від агропромислової виставки, Ростислав Замлинський наголосив, що очікується налагодження тісних контактів аграріїв у межах країни і на міжнародному рівні, досягнення домовленостей про співпрацю і підписання контрактів між окремими компаніями, залучення інвестицій у розвиток галузі, запровадження ІТ-рішень в управлінні АПК тощо.

Крім того, перший заступник ЛОДА розповів про обласну програму підтримки агровиробників та відповів на численні запитання польських журналістів стосовно стану справ в агропромисловій галузі Львівщини.

Ростислав Замлинський, запрошуючи підприємців і всіх, хто працює в аграрній галузі, відвідати виставку, наголосив: "Львівщина – лідер в організації різного роду тематичних виставок і з цього можуть скористатися не лише підприємці області, а й з усієї України".

Слід зазначити, що організаторами заходу є: організатор міжнародних спеціалізованих виставок серії "Галицькі експозиції" ПрАТ "Гал-ЕКСПО", м. Львів та організатор однієї з найбільших аграрних виставок в Європі "AGROTech" компанія Kielce Targi S.A.

Міжнародна агропромислова виставка "ЄВРОАГРО – 2016" відбудеться у Львові 17-19 листопада у Виставковому центрі "Південний-ЕКСПО" (вул. Щирецька, 36).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ