Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині відбудеться ярмарок фермерської продукції

19 серпня поблизу села Хоросно (Пустомитівський район) 19 серпня поблизу с. Хоросно (Пустомитівський район) відбудеться святковий ярмарок фермерської продукції «Добрі традиції Галичини», в межах агротуристичного кластеру «ГорбоГори», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У програмі заходу: приготування страв української кухні, дегустація продукції регіонального виробництва, зоокуток, майстер-класи та виступи художніх колективів.

Окрім того, для гостей заходу підготували політ  на повітряній кулі, кінні та велосипедні прогулянки, і презентацію агротуристичного кластеру «ГорбоГори».

Довідка.

Метою проекту “ГорбоГори” є створення агротуристичного кластеру на території Раковецької, Поршнянської та Семенівської сільських рад Пустомитівського району шляхом поєднання соціально-культурного, природного, агровиробничого ресурсів та туристичного потенціалу району з метою створення робочих місць, а також збільшення доходу суб’єктів господарювання кластеру, через залучення туристичних потоків зі Львова, а також львів’ян до цієї сільської місцевості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ