Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відкрили сезон водного туризму

В одноденному сплаві гірською річкою Стрий в селі Межиброди, що відбувся у суботу, 18 березня, взяло участь майже пів сотні людей, у тому числі дітей, представників Республіки Білорусь та журналістів, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака, за кілька годин активного сплаву вдалося подолати понад 10 км шляху через нескладні пороги, зливи та перекати.

«Водний туризм стає все більш популярним і на Львівщині є чудові умови для його розвитку. Разом із учасниками суботнього сплаву річкою Стрий ми перевірили це на власному прикладі. Тішуся, як бачу завзятих туристів, що отримують шалене задоволення від таких подорожей, - наголосила Наталя Табака. - Журналісти команди "Блог 360", які сплавлялися разом із нами та фіксували все на дрон-зйомку й камеру GoPro, вже готують свій відео-відгук»,

За її словами, такі сплави є безпечними, коли учасники забезпечені надійним супроводом і дотримуються обов'язкового інструктажу. Про безпеку на славі по Стрию дбали Гірська оперативно-рятувальна служба та АГП «Ровінь».

Окрім сплаву, учасники активної мандрівки прогулялися у супроводі гідів до печерного монастиря у с. Розгірче.

Варто зазначити, що це вже третя мандрівка від початку року із програми календаря активних мандрівок Львівщиною. Наступна подорож до городища Стільсько відбудеться вже наприкінці квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ