Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині відремонтують дорогу від Дрогобича до Самбора

На ділянці від м. Самбір до м. Дрогобич ДП “Львівський облавтодор” провів ремонтні роботи по ліквідації ямковості, - повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Черговою проблемою незадовільного стану доріг на Львівщині, є ділянка від м. Самбір до м. Дрогобич, автомобільної дороги загального користування державного значення Т-14-18 Нижанковичі-Самбір-Дрогобич-Стрий, загальною протяжністю 97,1км (в межах Дрогобицького району — 26,6км та Самбірського району — 21,3).

В межах Дрогобицького району в порядку експлуатаційного утримання генпідрядник ДП «Львівський облавтодор» із залученням субпідрядних організацій в найближчий час розпочне ремонт даної ділянки дороги. Буде проведено регенерацію та розпушування існуючого покриття, що в подальшому буде слугувати основою для влаштування асфальтобетонного покриття при виконанні робіт з поточного середнього ремонту.

Служба автомобільних доріг працює над оголошенням тендеру на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту ділянки від Самбора до Дрогобича (км49+689 - км78+591), загальною протяжністю 28,9км, який відбудеться в найближчий час. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ