Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині військових годують кашею з хробаками

Фото Василини Мельник
Фото Василини Мельник
Фото Василини Мельник
Фото Василини Мельник
1/2
Міністр оборони Степан Полторак призначив службове розслідування у зв’язку із інформацією, поширеною у соціальних мережах та ЗМІ, про незадовільний стан харчування у військовій частині, дислокованій у м.Самборі .
За даними прес-служби Міноборони, до військової частини вже виїхала група представників Міністерства оборони для здійснення перевірки. Як зазначається, послуги з харчування у зазначеній військовій частині, згідно з договором, надає компанія ТОВ «Геус-груп», тому Степан Полторак направив спеціальні мобільні групи у  всі військові частини, де послуги надає ця компанія.

Окрім того, згідно з повідомленням, міністр оборони звернувся до головного військового прокурора України з метою порушення карної справи щодо зазначених фактів та покарання винних. Про відповідні порушення писали користувачі соцмереж, зокрема, за їхніми словами, хробаки не лише у каші, а й плавають і в напоях: «Дехто з моїх рідних (в цілях безпеки ім'я не розголошую) служить в армії, і на питання: "а що ви там їсте?", мені скинули фото. І проблема не тільки в хробаках в кашах, але і в напоях… Дуже часто вони й не їдять, бо якість харчування жахлива. Постійні проблеми з печією та зі шлунком», –  написала на своїй сторінці у Facebook львівська  громадська активістка Василина Мельник.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ