Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині водій ВАЗ збив 60-річного чоловіка

На Львівщині легковик на смерть збив пішохода. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2104» скоїв наїзд на 60-річного мешканця Пустомитівського району, який переходив проїжджу частину поза межами пішохідного переходу, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 28 березня о 22.35 на автодорозі Львів – Івано-Франківськ поблизу села Шоломинь Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ-2104», 43-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного жителя одного з сіл Пустомитівського району, який переходив проїжджу частину поза межами пішоходного переходу. 

Внаслідок отриманих травм пішохід помер на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ