Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині впіймали злодія, на якому 27 крадіжок

У Стрию правоохоронці затримали зловмисника, причетного до скоєння двадцяти семи крадіжок. Для серійного злодія, який раніше вже був судимий, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Загальна сума заподіяних ним матеріальних збитків становить понад півмільйона гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрию правоохоронці затримали зловмисника, причетного до скоєння двадцяти семи крадіжок

У Стрию правоохоронці затримали зловмисника, причетного до скоєння двадцяти семи крадіжок

Для серійного злодія, який раніше вже був судимий, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Загальна сума заподіяних ним матеріальних збитків становить понад півмільйона гривень.

Працівники Стрийського відділу поліції затримали раніше судимого 41-річного жителя Миколаївського району в березні за підозрою у вчиненні крадіжки електромоторів зі зерноскладу.

«Звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік знову взявся за старе. Тільки на залізниці він вчинив дев’ять крадіжок мідних обмоток з дросель-трансформаторів, заподіявши шкоду на загальну суму майже 400 тисяч гривень», - повідомив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Крім того, працівники поліції встановили причетність зловмисника до крадіжок з дачних будинків, новобудов та гаражних приміщень, які він вчиняв разом зі своїми спільниками. Частина викрадених речей була вилучена під час санкціонованих обшуків. П’ятнадцятеро потерпілих оцінили вартість викраденого в 136 тисяч гривень.

Під час досудового розслідування встановлено причетність раніше судимого до скоєння двадцяти семи крадіжок.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка) та ст.395 (порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За рішенням суду чоловік зараз знаходиться під вартою. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ