Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині викрили організаторів мережі гральних закладів

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили осіб, які організували діяльність мережі гральних закладів у Львові та у Городецькому районі області, повідомили в Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Оперативниками одночасно було припинено діяльність 4-х ігрових залів, де всупереч вимогам Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", надавались послуги азартного характеру. Гральні заклади розташовувались у приміщеннях нічного клубу, кафе та місцевого народного дому.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили понад 60 гральних апаратів, а також 40 тисяч гривень, виручених від надання незаконних азартних ігор.

У цілому діяльність викритих закладів характеризувалась ретельною конспірацією, вхідні двері постійно закривались на замки, чим виключалось можливість потрапляння сторонніх осіб до клубів.

Слідчим управлінням у ході розслідування повідомлено про підозру 3-м організаторам діяльності гральних закладів.

Окрім того, під час проведення обшуку у приватному помешканні одного з підозрюваних, викрито ще протиправну діяльність із виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного податку України.

У гаражі на першому поверсі 2-поверхового житлового будинку знаходилось 60 літрів етилового спирту, майже 300 марок акцизного податку України з ознаками підробки, вже готові пляшки фальсифікованих алкогольних напоїв, а також порожня тара.

Департамент захисту економіки Національної поліції України просить громадян повідомляти інформацію щодо функціонування таких закладів на телефон довіри (098)103-96-59 або на електронну скриньку [email protected], або безпосередньо до територіальних Управлінь.

Також правоохоронці попереджають про кримінальну відповідальність за організацію грального бізнесу. За зайняття гральним бізнесом передбачене покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 680 тис. грн.) із конфіскацією грального обладнання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ