Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Кримінал

На Львівщині вилучили підакцизних товарів на 9 млн гривень

На Львівщині у першому півріччі з незаконного обігу вилучили підакцизних товарів на суму понад 9 млн гривень. Про це сьогодні, 16 липня, під час брифінгу розповів начальник оперативного управління ГУ ДФС у Львівській області Любомир Лоневський.

Любомир Лоневський озвучив перелік підакцизних товарів, які були вилучені з обігу. Це лікеро-горілчані вироби на 830 тис.  грн, сприту на 3,4 млн грн, тютюнових виробів на 4 млн  грн.

Оперативне управління викрило і припинило  діяльність 3 підпільних цехів з масового виготовлення небезпечного для життя алкогольного фальсифікату під марками відомих брендів. За цими фактами розслідується 21 кримінальне провадження, по яких вручено 9 повідомлень про підозру в незаконному виготовлені, зберіганні, або транспортуванні з метою збуту підакцизних товарів.

«Вжиті податковою міліцією області заходи мають позитивний суспільний ефект. Адже з вилученням з торгівельної мережі небезпечні для здоров'я контрафактної продукції, вивільняється місце для легального товару, від реалізації якого до бюджету надходять податки», - розповів Любомир Лоневський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ