Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині визначили кращі народні доми, бібліотеки, творчі колективи

У четвер, 26 травня, у департаменті культури, національностей та релігій Львівської ОДА відбувся конкурс на кращі народні доми, бібліотеки та колективи художньої самодіяльності області. Про це повідомила директор департаменту Христина Береговська. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"За результатами конкурсу народні доми та бібліотеки матимуть фінансовий ресурс на технічне забезпечення, а колективи – на пошиття сценічних костюмів", - зазначила Христина Береговська.

За її словами, на конкурс від народних домів подано 130 заявок. Майже всім народним домам для інтерактивної роботи потрібні ноутбуки та проектори, є велика потреба у звуковій музичній апаратурі. Підтримано 75 заявок.

Від бібліотек області є 117 пропозицій на придбання техніки для впровадження в практику нових творчих підходів. Переможцями стали 22 бібліотеки.

Також надійшла 71 заявка від колективів художньої самодіяльності  на пошиття сценічних костюмів. У результаті 25 кращих колективів матимуть можливість  доповнити свій сценічний образ новими елементами одягу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ