Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині визначили найкращих розвідників ЗСУ

18 серпня на на базі однієї з навчальних військових частин 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося нагородження учасників змагань серед розвідувальних підрозділів українського війська в яких брали участь близько 80 учасників із команд підрозідів Сухопутних військ, Військово-морських сил та ВДВ, повідомили у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України (м. Львів).

Зі слів організаторів, розвідники до останнього моменту тримали у напрузі суддівський колектив і в кожній номінації (а їх було аж десять) намагались посунути конкурентів у заліковій таблиці. Втім, перемога і право називатись найкращим розвідувальним взводом Збройних Сил України у 2017 році дісталось розвідувальному взводу Військової академії (м. Одеса) Сухопутних військ Збройних Сил України. Друге місце на п’єдесталі пошани дісталось розвідникам 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України. Третіми стали бійці розвідвзводу 131 орб ОК «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Слід зазначити, що окрім почесних кубків та грамот, взводи-переможці отримали грошові сертифікати. За 1 місце – 50 тисяч гривень, за 2 місце –25 тисяч гривень і за 3 місце – 10 тисяч.

"Учасники показали дійсно високі результати, – зазначає начальник Управління розвідки — заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ ЗС України полковник Микола Постольник. – І це стосується не лише трійки команд-лідерів, але й решти учасників. Ми ретельно аналізували проходження кожного етапу командами. І визначили кращого у кожній номінації. Відтак, припустимо, кращими у виконанні бойових стрільб в складі підрозділу стали розвідники 17 окремої танкової бригади. На ділянці подолання мінних загороджень усіх випередила розвідка 24 омбр ОК «Захід». Звичайно, що передовий досвід кожної групи побачено і буде враховано у програмі майбутньої підготовки розвідників".

Додамо, що окрім призових місць, були й заохочувальні відзнаки Відтак В номінації «Кращий корегувальник вогню» нагороджено кубком та грамотою розвідувальний взвод 130 окремого розвідувального батальйону від розвідувальних частин які виконують завдання в районі проведення АТО. А кубок, грамоту та сертифікат «За волю до перемоги під час проведення змагань» отримали розвідники 17 окремої танкової бригади ОК «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ