Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині визначилися фіналісти КВН-ліги “Європа”

25 листопада у Палаці естетичного виховання учнівської молоді Львівською молодіжною громадською організацією “Студентський рух “Студент за студента” за підтримки управління з питань сім`ї та молоді Львівської облдержадміністрації відбулись дві півфінальні ігри Ліги КВН “Європа”, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За потрапляння до фіналу змагались 7 команд КВН: по дві команди зі Львова та Одеси, по одній – з Луганська, Хмельницького, Києва.

До фіналу змагань потрапили 6 команд, зокрема команди “Загорецька Людмила Степанівна” Національного університету “Львівська політехніка” та “Коліжанки” Львівського національного університету імені Івана Франка.

Переможця ліги КВН “Європа” буде визначено вже у грудні.

Довідка:

Ігри ліги КВН “Європа” проводяться Львівською міською молодіжною громадською організацією “Студентський рух “Студент за студента” вже третій рік поспіль. У 2012 році за підсумками конкурсу проектів ігри ліги отримали підтримку управління з питань сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації. Відповідно до плану заходів управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації на 2012 рік, затвердженого головою Львівської обласної державної адміністрації та головою Львівської обласної ради, на підтримку ігор ліги КВН “Європа” передбачено 22500 гривень у травні – жовтні 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ