Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з 15 січня діятимуть нові тарифи на приміських і міжміських маршрутах

На автобусних маршрутах приміського і міжміського сполучення у Львівській області з 15 січня 2017 року діятимуть нові тарифи, - прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

На підставі постанови Кабінету Міністрів України №240 автотранспортні підприємства на автобусних маршрутах загального користування Львівської області у приміському та міжміському внутрішньо-обласному сполученні у другій половині січня 2017 року вводять в дію нові тарифи на перевезення пасажирів і багажу.

На маршрутах міжміського сполучення тариф зросте на 10-12 відсотків . Мінімальна вартість проїзду становитиме 5,00 гривень. Вартість одного пасажиро-кілометра 0,52 -0,53 гривні з врахуванням ПДВ (20%) та страхового збору (3%).

На приміських автобусних маршрутах внутрішньо-районного сполучення автотранспортні підприємства, які обслуговують ці маршрути, розраховуватимуть тариф індивідуально щодо кожного району окремо.

Починаючи з 11 січня до 14 січня районні державні адміністрації організовують проведення громадських обговорень тарифів на проїзд в автобусах приміського і міжміського сполучення.

НИЖЧЕ РОЗРАХУНОК ТАРИФУ, ЯКИЙ ПРОВЕДЕНО НА ОСНОВІ ЗАТВЕРДЖЕНОЇ НАКАЗОМ МІНТРАНСУ УКРАЇНИ №1175 ВІД 17.11.2009 РОКУ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ ТАРИФУ НА ПОСЛУГИ ПАСАЖИРСЬКОГО АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ