Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині з дводенним візитом перебуває делегація Командування Сухопутних військ ЗС США в Європі

Як повідомили Гал-інфо в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, на Львівщині з дводенним візитом перебуває делегація Командування Сухопутних військ ЗС США в Європі.

На Львівщині з дводенним візитом перебуває делегація Командування Сухопутних військ Збройних сил США в Європі на чолі із командувачем Сухопутних військ ЗС США в Європі генерал-лейтенантом Фредеріком Беном Ходжесом.

Візит в Україну високих військових американських гостей передбачений переліком заходів міжнародного військового співробітництва Збройних Сил України і відбувається також у рамках чотириденного культурного фестивалю «Дні Америки» у Львові.

Після прибуття іноземна делегація відвідала Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Там американських гостей зустрічав заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов.

Делегація командування Сухопутних військ ЗС США в Європі ознайомилася із ходом занять з бойової підготовки, зокрема з вогневої підготовки 1 батальйону 72 окремої механізованої бригади. Хід стрільб їм коментував командир батальйону підполковник Олександр Вдовиченко.

Також генерал-лейтенант Фредерік Бен Ходжес поспілкувався із групою розмінування з числа українських та американських військовослужбовців. А у Центральному містечку полігона провів зустріч із американськими військовослужбовцями, які беруть участь у заходах із підготовки підрозділів української армії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ