Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за минулий тиждень ліквідовано понад 6 тис. м2 аварійної ямковості

В період з 20 по 27 квітня поточного року на автомобільних дорогах загального користування Львівської області ліквідовано 6 047 м2 аварійної ямковості, зокрема на автомобільних дорогах державного значення – 3 417 м2, місцевого значення – 3 801 м2. Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Роботи проводились силами філій ДП «Львівський облавтодор», ТзДВ «ШРБУ-65», ТзОВ «Агрошляхбудсервіс-Стрий», МПП «Нара», ТзОВ «Автомагістраль-Південь»,  ТзОВ «Шляхбудсервіс Д», ПП «Дрогбуд».

Перелік автомобільних доріг загального користування державного значення, на яких проводились роботи:

М-06 Київ-Чоп – 126 м2

М-09 Львів-Рава-Руська – 237 м2

Н-02 Львів – Тернопіль – 2 849 м2

Р-39 Броди-Тернопіль – 120 м2

Згідно попередніх планів на наступний тиждень на автомобільних дорогах загального користування заплановано ліквідувати понад 3,5 тис м2 аварійної ямковості.

 З початку поточного року на автомобільних дорогах загального користування ліквідовано 68 518 м2, використано 40 622 м2 гарячої асфальтобетонної суміші.

Роботи з ліквідації аварійної ямковості ведуться  гарячими асфальтобетоними сумішами, методом зворотнього просочення та щебеневим матеріалами, інєкційно-струменевим методом. Також продовжуються роботи з прибирання сміття в смугах відведення, вирубка кущів та порослі.

Довідка.

Служба автомобільних доріг у Львівській області є балансоутримувачем доріг загального користування Львівської області, крім доріг комунальної власності. Служба доріг здійснює організацію утримання в належному технічному стані мережі автомобільних доріг загального користування Львівської області шляхом укладення договору підряду з організаціями, на які покладається обов’язок належного виконання робіт з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг в межах виділеного бюджетного фінансування.

Мережа автомобільних доріг загального користування Львівської області станом на 01.01.2017 становить 8380,2 км, в тому числі: автодороги державного значення – 1866,1 км, автодороги місцевого значення – 6513,9 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ