Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині за неділю – три утопленики

Вчора, 24 липня о 8:40 у селі Берездівці Миколіївського району під час риболовлі у відстійнику Роздільського гірничо-хімічного підприємства "Сірка" втопився мешканець Стрия 1977 року народження. Про це повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

О 16:10 тіло загиблого виявили, вилучили з води водолази аварійно-рятувальної маневрової групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби. Його доставили до моргу Миколаївської центральної районної лікарні.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.       

Того ж дня о 14:30 у селі Ушковичі Перемишлянського району під час купання в місцевому ставку втопився мешканець Бібрки Перемишлянського району 1990 року народження,.

О 16:00 тіло втопленика виявлено, вилучено з води місцевими жителями та доставлено до моргу Перемишлянської центральної районної лікарні.

Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.           

О 18:20 24 липня у селі Шоломиничі Городоцького району в місцевому ставку мешканці села виявили тіло втопленика 1956 року народження, мешканця села Градівка Городоцького району, одягнутого, без ознак насильницької смерті.

О 18:40 тіло втопленика вилучено з води працівниками Городоцького відділення Яворівського відділу поліції ГУ МВС України у Львівській області та доставлено до моргу Городоцької центральної районної лікарні. Причини події - з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ