Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині за п’яне водіння звільнили поліцейського

Поліцейського, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння та порушував громадський порядок, звільнили зі служби. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як зазначено у протоколі, 11 листопада 2016 року правоохоронець керував власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а також, як зазначено у протоколі нецензурно лаявся у громадському місці, порушував громадський порядок та спокій громадян.

«За грубе порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, Присяги працівника поліції та Закону України «Про Національну поліцію» - накласти на лейтенанта поліції дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції», - йдеться у наказі начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерія Середи.

Рішенням одного з районних судів Львівської області поліцейський був визнаний винним у скоєнні адміністративних правопорушень за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУаП та за ст.173 (дрібне хуліганство) КУаП.

Проведеним службовим розслідуванням працівники Головного управління Національної поліції у Львівській області встановили грубе порушення службової дисципліни та основних обов’язків поліцейського, допущені лейтенантом поліції. На нього накладено дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ