Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині засудили футболіста, який побив арбітра

У Радехівському районі Львівської області під час матчу між двома сільськими командами футболіст напав на суддю, бо не погоджувався з його рішенням. Під час сутички 23-річний футболіст зламав 55-річному арбітру ніс, верхню щелепу, вибив два зуби та завдав струс мозку.

Матч зупинили, арбітра забрали у лікарню, а футболіста – в міліцію, де відкрили кримінальне провадження за хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень.

Футбольний матч відбувався 30 серпня у селі Нивиці, що приблизно за 20 км від Радехова. Футболісти команди «Слава» села Торки грали на виїзді із командою «Радославка» села Нивиці.

На 65 хвилині матчу арбітр призначив пенальті на користь «Радославки». 23-річний футболіст «Слави», якого вилучили з поля, не погодився із таким рішенням, підійшов до судді, який якраз заповнював протокол матчу, та почав бити його кулаками в обличчя.

Правоохоронці завершили розслідування кримінального провадження та передали справу до Радехівського районного суду. 23-річний футболіст не заперечував своєї вини під час судового слухання та пояснив, що був дуже обурений тим, що його вилучили з гри за нецензурну лайку.

Суддя прийняв рішення засудити гравця «Слави» на два роки позбавлення волі з іспитовим терміном – півтора року.

Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ