Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали бус, напакований 100 тис. пачок цигарок

Вночі проти середи, 29 березня, поблизу державного кордону України, прикордонники Мостиського загону виявили 200 ящиків сигарет білоруського виробництва, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Під час патрулювання на контрольному посту, виставленому на одній із доріг у прикордонній смузі поблизу н.п. Малнів, прикордонний наряд зупинив вантажний мікроавтобус «Мерседес Спринтер». У мікроавтобусі прямували двоє жителів Львівщини, 1986 та 1969 років народження. В ході перевірки з’ясувалося, що у пасажира відсутні документи, що посвідчують особу, а в самому мікроавтобусі перевозяться велика кількість ящиків з сигаретами. Громадян та мікроавтобус було доставлено у прикордонний підрозділ та проінформовано взаємодіючі органи. Під час детального огляду вантажу було встановлено, що всього громадяни везли 100 тисяч пачок сигарет «Queen Menthol» білоруського виробництва без акцизних марок. Пояснити походження курива громадяни не змогли.

По даному факту прикордонники проінформували працівників Державної фіскальної служби України, яким і буде передана партія контрабандного товару.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ