Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали двох нелегалів

Впродовж дня прикордонники Мостиського загону затримали двох чоловіків, які намагались незаконно дістатися сусідньої Польщі в обхід пункту пропуску, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, 31 липня, прикордонники відділу «Краковець», що на українсько-польському кордоні, під час патрулювання помітили чоловіка,  який прямував в сторону державного рубежу. Наряд зупинив громадянина та запитав про документи, що посвідчують особу. Паспорта у чоловіка не знайшлось, а йшов він до Польщі в обхід міжнародного пункту пропуску. В подальшому прикордонники з’ясували, що затриманий є громадянином України, 1954 року народження, зі Львівщини.

Невдовзі, діяти по обстановці довелося знову. Дільничному інспектору прикордонної служби цього ж відділу мешканці прикордоння повідомили, що на околиці сусіднього села бачили невідомого. Прикордонники негайно розпочали пошук, в результаті чого на підході до державного кордону затримали ще одного чоловіка, який прямував до Польщі поза контролем. Затриманим виявився громадянин Туреччини, 1986 року народження, який напередодні легально прибув в Україну, проте до Європи вирішив слідувати поза пунктом пропуску.

В обох випадках чоловіків було затримано в адміністративному порядку до рішення суду в справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ