Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали групу викрадачів престижних іномарок

На Львівщині поліцейські затримали групу викрадачів престижних іномарок. Протягом лише однієї ночі вони незаконно заволоділи трьома автомобілями «Мазда» та намагалися викрасти четвертий, - відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з бійцями спецпідрозділу поліції 3 жовтня затримали групу зловмисників причетних до викрадення іномарок преміум-класу на Львівщині та в інших областях України.

«Зловмисників, причетних до незаконних заволодінь, затримали 3 вересня у Миколаївському районі на Львівщині. Встановлено, що до складу кримінального угруповання входили 58-річний місцевий мешканець, 37-річний киянин, 26-річний житель Київщини та 32-річний житель міста Севастополь. Троє раніше судимі, один із них знаходиться у розшуку за злочини, скоєні на території Одеськоїобласті», - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Вже доведена причетність групи до трьох заволодінь автомобілями «Мазда», вчинених у Львові. Вартість кожної іномарки становить понад 750 000 гривень. Правоохоронці виявили їх у «відстійнику» в місті Миколаїв на Львівщині.

Також поліцейські вилучили заготовки ключів, відмички, більше десяти пар номерних знаків та електронні засоби відмикання автомобілів.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування. Встановлюється причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території області та України загалом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ