Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині затримали німця, який допомагав товаришу потрапити в Польщу

Сьогодні вночі, 28 листопада, прикордонний наряд відділу «Краківець»Мостиського загону поблизу державного кордону затримав двох чоловіків. У одного із затриманих при собі був закордонний паспорт громадянина Німеччини,другий мав закордонний паспорт уродженця Російської Федерації, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

У ході з'ясування обставин стало відомо, що в Україну порушники потрапили на законних підставах. Проте 32-річний німець, який є уродженцем Росії, спробував допомогти своєму знайомому незаконно перетнути кордон. Росіянин нібито в пошуках кращих умов життя хотів працевлаштуватися в Німеччині. Для цього товариші вирішили незаконно потрапити в Польщу, а в подальшому їх мали зустріти та переправити в Німеччину.

Даних громадян притягнуто до адміністративноївідповідальності за спробу незаконно перетнути державний кордон України. Їхню подальшу долю буде вирішувати суд. Окрім того, матеріали правопорушення були передані до слідчого органу управління СБУ у Львівській області, де відносно громадянина Німеччини, буде прийняте правове рішення за ч.3 ст.332 ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ