Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали «валютника»

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області під час заходів 17-21 вересня викрили 25 фактів проведення незаконних валютних операцій, за якими складені відповідні адміністративні протоколи, повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Один із таких випадків був зафіксований на ринку в Новому Роздолі Миколаївського району. Правоохоронці встановили, що 48-річний місцевий мешканець здійснював обмін валют за вигідним курсом. Його послугами переважно користувалися підприємці, які торгують на базарі.

Під час раптового візиту правоохоронців «фінансист» не встиг сховати свої оборотні капітали. У нього було вилучено різну готівкову валюту: 2,3 тисячі доларів США, 250 польських злотих, 10 тисяч російських рублів, 50 євро та 40 тисяч гривень,

Проведення незаконної операції з обміну валют було зафіксоване.

Складено протокол про порушення вимог ст. 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил про валютні операції). Нею передбачене покарання у вигляді попередження або накладення штрафу від тридцяти до сорока чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією валютних цінностей.

Загалом у результаті заходів, проведених 17-21 вересня, працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки Львівщини викрили 25 фактів проведення незаконних валютних операцій, за якими складені відповідні адміністративні протоколи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ