Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали візову шахрайку

У Старосамбірське відділення поліції, 26 листопада, звернувся по допомогу 26-річний мешканець одного з сіл району. Чоловік розповів, що у травні він перерахував гроші у сумі 2600 гривень на банківський рахунок малознайомої жінки, котра пообіцяла йому за винагороду допомогти виготовити робочу візу Республіки Польща. Проте, до цього часу візу потерпілий не отримав, а повернути свої кошти не зміг, повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. санкція статті передбачає покарання – до трьох років позбавлення волі.

Працівники відділення поліції встановили, що до скоєння злочину причетна 28-річна мешканка міста Старий Самбір. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці вкотре звертаються до всіх, хто має намір отримати візу: "Не користуйтесь послугами так званих «помічників», інакше ви ризикуєте залишитись без грошей. Візу можна отримати лише в передбачений законом спосіб, дотримуючись правил та процедури. Іншого законного та безпечного способу немає. Пам’ятайте про це".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ