Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині затримали зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем

На Львівщині затримали зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем "БМВ", - відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці встановлюють обставини події. За фактом відкрите кримінальне провадження.

В Пустомитівське відділення поліції 22 червня близько 13.00 надійшла заява від 23-річного львів’янина. Він повідомив, що у селі Сокільники невідома особа під приводом купівлі заволоділа його автомобілем «БМВ-530». За словами потерпілого, в салоні іномарки залишились документи на транспортний засіб та барсетка з грошима в сумі 1000 доларів США. Загальна сума заподіяних збитків склала 9 000 доларів США.

Викрадений автомобіль був виявлений та зупинений працівниками патрульної поліції на території Кам’янка-Бузького району. За кермом іномарки знаходився 26-річний житель міста Мукачево Закарпатської області. Його разом із транспортним засобом було доставлено в Пустомитівське відділення поліції.

Зараз встановлюємо обставини події, проводяться слідчі дії. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ